Diline Soft
Ninove - Over Diline Soft

Edingsesteenweg 271
9400 Denderwindeke (Ninove)

054329073
0497451086
     
Banner

Diline Soft: uw specialist in raamdecoratie in Ninove

Raamdecoratie en meer bij Diline Soft

Uw raamdecoratie fleurt uw interieur helemaal op. Toch als u rekening houdt met verschillende factoren. De ruimte, de inrichting van de kamer, de lichtinval, … Bij Diline Soft geven twee decoratiespecialisten u professioneel advies bij uw keuze van raambekleding: van de stof tot het bevestigingsmateriaal. Naast gordijnen en raamdecoratie vindt u hier ook andere decoratieartikelen. Kortom: alles voor een stijlvol interieur.

 

Van gordijnen tot lamellen

Of u nu een moderne of landelijke stijl wilt, bij Diline Soft in Ninove vindt u wat u zoekt.

Alles begint met de juiste maten. Daarom meet Diline Soft uw raamdecoratie gratis op. U vindt in onze winkel bovendien niet alleen een ruim aanbod aan stoffen voor gordijnen en vouwgordijnen. Diline Soft is ook inspiration dealer van Luxaflex, en verkoopt kwaliteitsvolle:

  • jaloezieën
  • rolgordijnen
  • Duette shades
  • plisségordijnen
  • silhouetten
  • lamellen

Als u twijfelt over de juiste stof, geven we u graag een staaltje meer naar huis. Zo maakt u zeker de juiste keuze.

Volledige interieurbeleving en geschenkideeën

Diline Soft kleedt graag ook de rest van uw interieur aan. Laat uw tapijten, kussens, tafellopers of stoelhoezen op maat maken. Of snuister in onze winkel tussen de originele geschenkartikelen. Ook voor het herstellen van kleding bent u hier aan het juiste adres.

Voor smaakvolle raambekleding en andere stoffen gaat u naar Diline Soft. Kom langs in onze winkel op de Edingsesteenweg 271 in Ninove.